Sunday, 15 January 2012

Saya dan saya dan saya Lulus.

Hai sweety and kacak.

Ekceli saya nervous gilaa bila pergi tadi Allah jew lah yang tahu isi hati saya ni macam mana.

Then ayah bagi semangat sikit tadi rasa lega.

Jawab punya jawab punya jawab saya check banyak-banyak kali. sebab saya kurang keyakinan diri.

Saya lambat sikit. orang yang masuk selepas saya dia keluar sebelum saya. Eh? faham *kira pakai kalkulator*

Hahaha lepas tuh bila dah tahu keputusan saya rasa heaven gila Whoahhh *korek hidung sampai berdarah*

Saya betul dalam around 45/50. macam terasa bodohnya aku! *ketuk kepala guna kuali*

Bahagian A saya betul 15/15

Bahagian B 24/25

Bahagian C 6/10

Kan? rasa macam bodoh padahal dalam masa seminggu tuh saya dah hafal 500 soalan, siap aku buat lagi dia punya latihan sampai habis. *korek muntut sampai monopos*

Tapi tak apa benda macam ni jew kot Haha

saya bangga jadi saya walaupun saya ni bodoh. pedulik hape aku woi.

saya dalam dilema untuk memohon Uni/ Poli/ Ilp/ Kolej Mara.

Aku just nak mohon Ilp jew sebab itulah kemampuan aku :') Uni? saya tak layak!



me stupid sampai overdossssssssss!

Sincerely Esah 

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan Comment.