Monday, 9 December 2013

Hobi

Lepas dah pat bulan ni aku bertambah ok.
Chill je hidup bila kena tinggalkan dengan exbf.
so aku ada satu hobi baru dimana aku sangat suka baca buku puisi.
Before this, aku memang minat sangat baca novel then aku sekarang lebih suka baca
buku alternatif/independence.
Seronok engko tahu!
aku banyak baca buku Sofa Biru, Seksi Ovari, Puisi Tepi Jalan and so on.
Terfaktab, SangFreud, Rabak-lit and macam macam!
Puisi yg paling best ni haaa sofa biru. So korang apa lagi Go and grab it!


0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan Comment.